Kindertolk/Present child

De Present Child Methode

Als Kindertolk® help ik ouders de boodschap van hun kind te begrijpen (te vertalen). Wat zijn/haar gedrag wil zeggen. Deze methode  biedt onverwachte oplossingen en verrassende en heldere resultaten. Door op een andere manier naar je kind te kijken, kom je tot een diepere verbinding met je kind en met jezelf. Het geeft inzicht, raakt het gevoel, zet aan tot (anders) handelen.

Iedere ouder wil dat zijn of haar kind gelukkig is. Wat jij wil voor je kind, gelukkig zijn, dat wil je kind ook voor jou! Uit liefde voor jou laten ze in hun gedrag, taal of ontwikkeling zien wat jij mag ontwikkelen in jezelf. Ze laten je jouw blinde vlek zien. Als Kindertolk kan ik de vertaling maken van wat je kind jou wil zeggen. De boodschap hierin bevat ook altijd een oplossing.                 

Een vertaling geeft ouders-namens het kind-specifieke aanwijzingen m.b.t. een blinde vlek in hun leven. De veranderingen die ouders, uit liefde voor hun kinderen, in hun eigen leven aanbrengen werken door in de kinderen zonder hen direct te behandelen. Dat wat ouders in hun leven ondernemen wordt door de kinderen geregistreerd. Kinderen hoeven de boodschap dan niet langer kenbaar te maken: hun problemen verbeteren of verdwijnen. Wanneer ouders zich spiegelen aan hun kind gebeuren er bijzondere dingen met die kinderen; de boze buien of alsmaar terugkerende koorts aanvallen verdwijnen als sneeuw voor de zon, een kind wordt zindelijk of laat zich niet langer pesten, de (leer)ontwikkeling wordt gestimuleerd, zelfs PDD-nos of ADHD kan sterk verbeteren. En ook de ouders zelf worden er beter van. Een levensles uit liefde gegeven.

Wanneer kan een Kindertolk helpen?

Als je als ouder je zorgen maakt om je kind en je geraakt wordt door gedrag, spel, ontwikkeling, fysieke klacht die maar aanhoudt, je kind zit niet lekker in zijn/haar vel etc. dan is het goed een Kindertolk in te schakelen. De voordelen zijn dat het kind wordt uit de wind gehouden, er is een korte behandelingsduur, de methode is geschikt voor alle leeftijden.

Kijk voor meer info en voorbeelden op www.presentchild.com