Voor wie

X11 Kindercoaching is geschikt voor kinderen en ouders die laagdrempelige en oplossingsgerichte hulp zoeken. De aanpak is praktisch, oplossingsgericht en kortdurend. Kindercoaching kan ingezet worden bij als je kind last heeft van o.a.:

Pesten en/of gepest worden

Hooggevoeligheid

Faalangst

Boosheid

Verdriet en/of problemen rondom een scheiding

Overlijden van een dierbare

Gebrek aan zelfvertrouwen

Angsten/Piekeren

Slaapproblemen

Niet lekker in je vel zitten

Een vol hoofd hebben

En nog meer

Ouderbegeleiding

Ouders begeleid en ondersteun ik op coachende wijze. Door juiste vraagstelling aan de ouder ontdekt de ouder zijn/haar eigen antwoorden. Het mooie is, dit draagt direct bij aan het welzijn van het kind. Wat geef jij je kinderen graag mee ?  Wat vind jij belangrijk in het leven? Wat is je passie en wat drijft je als mens ? Kinderen spiegelen volwassenen middels gedrag. Het mooie is dat de stappen die ouders in hun eigen leven ondernemen zowel hen zelf ten goede komen , ook direct doorwerken op hun kind(eren).

 

Bijzondere kinderen

Ik heb ruime ervaring in het werken met “bijzondere” kinderen, oa. in het speciaal onderwijs. Ik stel me open en ik ben nieuwsgierig naar wat er – nog meer – mogelijk is. Ik laat hun kwaliteiten ontdekken en ze – nog -beter te leren gebruiken. Ik leer het kind gebruik te maken van zijn/haar eigen kwaliteiten en mogelijkheden. De kwaliteit die ik hierbij zelf inzet is vooral geduld, humor en creativiteit.