Rots en water

Wat is een Rots en Water training ?
Een training waarbij kinderen leren om weerbaarder te worden, grenzen leren aan te geven en voor zichzelf op durven te komen.
De Rots & Water training is een training gericht op het vergroten van de weerbaarheid van kinderen. Ze leren hoe ze op moeten komen voor zichzelf maar daarbij wel de ander respectvol te behandelen.
Deze sportieve training helpt kinderen zich bewust te worden van hoe ze overkomen op anderen en hoe ze dit kunnen veranderen.
Kinderen ervaren door leuke en sportieve oefeningen hoe je zelfverzekerder wordt, dat je echt wel tegen een stootje kan, en ook hoe je beter om kan gaan met elkaar.
Kinderen snappen snel dat je Rots en Water kunt zijn, en ervaren wat er gebeurt als je te rotsig of te waterig bent.
Kinderen leren (beter) de balans te vinden en krijgen zo meer zelfvertrouwen, meer zelfbeheersing en meer zelfkennis.                            De drie pijlers van de training.
 
Kijk op www.rotsenwater.nl voor meer Rots en Water informatie.

Ervaringen Rots en Water

Wat doe je nu anders na de training? “ik kan meer opkomen voor mezelf” , “ ik kan makkelijker voor water kiezen” , “ ik praat harder in de klas” , “ ik kan sterker staan” , “ niet meteen boos worden” , “ ik vind het minder erg als er iets gezegd wordt dat ik niet leuk vind” , voor mezelf opkomen door stevig te staan”, “sterk staan”, “mee bewegen”, “ik kan sterk staan”, “ik trek me niks aan van wat ze van me zeggen op de hockey”, “ik kan beter voor mezelf opkomen”,

Welke veranderingen ziet u bij uw kind? “ Is meer assertief” , “ Komt meer voor zichzelf op” , “ probeert rustig te blijven door ademhaling” , “ ze staat sterker” , “ buikademhaling heeft groots effect, is rustiger aanwezig” , “ omgang is makkelijker, kiest vaker voor een water-route ( soms toegeven, soms excuus)” , “ over lastige onderwerpen beter kunnen praten” , durft meer” , “ komt meer voor zichzelf op `’, “hij staat sterker”, kan beter met klasgenoten omgaan”, communicatie over grenzen en het herkennen hiervan”, “ze komt vaker voor zichzelf op”, “zelfverzekerder houding”, “ze is meer open”, “meer praten over zichzelf en over haar gevoel”.nbsp;  NIEUW : TRAINING VOOR GR> 8 Deze training is gericht op weerbaarheid. START IN APRIL> 

 

Rots en Watertrainingen in 2019

vanaf 30 september  

    8 lessen ( 7 – 10 jaar )                                        

data : 30 september,  7, 14 en  28 oktober, 4, 11, 18 en 25 november.
tijdstip :  15.15 – 16.15 uur
kosten : 195 euro p.p.
Locatie is speelzaal van de Aloysiusschool  

De volgende trainingen worden in jan/feb/mrt 2020 aangeboden: Training voor gr 3 – 7 ,  bestaat uit 8 lessen  
 Data;  volgt nog.
Locatie is Aloysiusschool.
Tijd is van 15.15 – 16.15 uur
Kosten 195 euro.

                            

De training wordt gegeven in groepsverband. Bij een groepje van minimaal 4 kinderen zal er een training worden gestart. (buiten de trainingen die al lopen)
Het is ook mogelijk om een individueel traject te doen. Ik maak dan een op maat gemaakt programma voor uw kind. Informeert u naar de mogelijkheden.
 

Voor meer info of inschrijven voor één van deze trainingen, mail naar:  info@X11Kindercoaching.nl  ( 06-13262815)