Over mij

Mijn naam is Evelien van Dasselaar, ik ben moeder van 3 dochters.
Na het behalen van mijn diploma Agogisch Werk, heb ik een aantal jaren gewerkt in de jeugdhulpverlening en zorg, o.a. met kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking, ook in het speciaal onderwijs.
Ik heb door ervaring en mijn afgeronde studie Kindercoach in 2011 en verschillende scholingstrajecten, workshops en trainingen zo mijn werkwijze ontwikkeld.


De “Training tot Kindertolk” heb ik in juni 2014 met succes afgerond. Sinds 2014 ben ik officieel Rots en Water trainer.                                 
In 2018 heb ik de opleiding van  NLP Practioner succesvol afgerond.

Sinds 2011 heb ik mijn praktijk  X11 Kindercoaching opgericht.

Ik wil kinderen op een positieve, oplossingsgerichte en praktische manier hun eigen talenten laten ontdekken en zich bewust laten worden van hun eigen kracht , rust en mogelijkheden.              Daarbij begeleid ik en ondersteun ik de ouders in de opvoeding tijdens een coachingtraject.                                                                Ouders kunnen ook voor een of meerdere gesprekken kiezen voor opvoedondersteuning en/of tips zodat het thuis weer gemakkelijker loopt.

De kwaliteiten die ikzelf inzet als Kindercoach zijn met name; geduld, rust, humor en creativiteit. Om mijn professionaliteit te waarborgen en mezelf te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig trainingen en workshops.                                                                      Ook ben ik aangesloten bij Adiona, dit is een beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten.

Ook ben ik aangesloten bij Zorgdragers.                                       Zorgdragers is een netwerk van professionals met uiteenlopende profielen. Dit is een mooie inspiratiebron voor mij.